четвер, 8 листопада 2012 р.


мала цього тижня замовлення на 2 листівки. завжди дуже хвилююся коли роблю комусь листівки, дуже критично відношуся до своїх робіт, особливо як порівнюю їх з листівками інших дівчат.
попросила коліжанка (теж творча людина, пече дуже гарні тортики),зробити листівку для дружини її брата, американки, яку вона жодного разу не бачила. але хотіла : таку кальку як на одній листівці що вона в мене бачила, і кутик такий, і гудзички, і квіточки як на іншій, і ще шнурочок конче мав бути і метелики і штампи, і гілочка. Короче довелося її трохи стримувати. Напис мав бути на англійській мові. пощастило мені що кілька місяців тому я виграла чудову цукерку де був набір англомовних штампів, хотіла їх продати, але якось руки не дійшли, а тут пригодилися.
Ось що вийшло:
Друга підходить для Задании "Пуговка"


Другу замовила вона для дівчинки на 4 роки. хотіла яскраву, теж з квітами, метеликами і гудзиками.
Ось, результатом я задоволена, замовниця теж:
робила по скетчу від АртУголка:



Ще хочу пожалітися на чорнило яке недавно купила. жах якись. все брудне від нього і руки і торбинка де зберігаю їх. не сохне довго,тече. Ось таке:
може хтось теж має негативні враження від якихось скрап матеріалів, поділіться будь ласка, може комусь допоможе.





4 коментарі:

  1. Чудові листівки, такі ніжні!:)) Віка, запрошую вас зайти за нагородою :) http://homyachyanorka.blogspot.com/2012/11/blog-post_8.html

    ВідповістиВидалити
  2. Вікуся! Дуже гарні листівки! Особливо друга сподобалася!
    В мене подушечка теж цієї фірми, правда біла, але вона не тече, хоча сохне довго-то правда

    ВідповістиВидалити
  3. Милые открыточки!
    Спасибо за участие в задании АртУголка и удачи в розыгрыше!

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже гарні вийшли листівочки! В мене таке чорнило кольору шоколад, то не скажу що конче незадоволена, АЛЕ сохне довше ніж інші, наносити треба обережніше і не багато, штамп тяжче відмити і лишає після того бежевий відтінок, як і чим би його не терла :) Я так не люблю коли штампи кольорові :)

    ВідповістиВидалити